Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αυτή η επιταγή έχει αντίκρυσμα



Διεκδίκησε την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών». Είναι μια καλή ευκαιρία, για όσους έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1983, να μπορέσουν να αποκτήσουν την «πολυπόθητη» επαγγελματική εμπειρία, που είναι ένα από τα βασικά εμπόδια στην αναζήτησή τους για εργασία.
Όλοι όσοι έχετε προσπαθήσει να αναζητήσετε εργασία, ξέρετε ότι οι περισσότερες αγγελίες έχουν σαν βασική προϋπόθεση την προηγούμενη εμπειρία. Ακόμα όμως και αν δεν ζητείται, είναι προφανές ότι στην τελική απόφαση επιλογής των επιχειρήσεων είναι ένα κρίσιμος παράγοντας
Παίρνοντας, λοιπόν, αυτή την επιταγή, την εξαργυρώνεις με:
 
-Παρακολούθηση εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης 80 ωρών, σε γνώσεις και δεξιότητες, συναφείς με την θέση εργασίας που επιθυμείς.
 
-Πεντάμηνη απασχόληση σε αμειβόμενη θέση πρακτικής άσκησης, η οποία θα ταιριάζει στα προσόντα σου και στις επιθυμίες σου, σε μια επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα.
 
-Υποστήριξη, και συμβουλευτική καθοδήγηση, για την προετοιμασία της ένταξής σου στο νέο εργασιακό περιβάλλον.
 
-Εκπαιδευτικό επίδομα, για τη κατάρτιση και τη πρακτική άσκηση από 2.400 € ως 2.700 €, ανάλογα με το εκπαιδευτικό σου επίπεδο, και ασφαλιστική κάλυψη.
 
-Υποστήριξη, και συμβουλευτική, για την μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων μετατροπής της πρακτικής άσκησης σε σύμβαση εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου